NISMA Socialdemokrate nga sot me nëndeg edhe në lagjen Jashari në Prekaz

NISMA Socialdemokrate nga sot me nëndeg edhe në lagjen Jashari në Prekaz

Disa të rinjë nga lagjja Jashari iu bashkuan nga sot NISMËS Socialdemokrate dhe formuan strukturën e nëndegës së lagjes Jashari në Prekaz, shkruan Gazeta Lajm
Pjes e familjes Socialdemokrate nga tani janë disa prej të rinjëve familjar të atyre që ndërruan Historinë, tha për Lajm kryetari i degës së NISMA Socialdemokrate dega Skenderaj, Shekip Fazliu.
Kryetar i nëndegës së NISMËS në lagjen Jashari u zgjodh Lavdim Jashari, Kryetare e forumit të Gruas Lumturije Jashari, ndërsa anëtar të kryesisë u zgjodhen: Qendrim Jashari, Elhami Jashari dhe Dardan Jashari.
Urojmë që kësaj stukture tju bashkangjiten edhe disa nga fshatrat e drenicës ashtu siç i’u bashkangjitën para ardhësve të tyre në luftën e lavdishme të UÇK-së, tha Fazliu.
 

COMMENTS