Nisma Socialdemokrate dega Suharekë paralajmëron qindra aderime të reja

Nisma Socialdemokrate dega Suharekë paralajmëron qindra aderime të reja

Nisma Socialdemokrate dega Suharekë përmes disa njoftimeve në facebook kanë njoftuar se nesër e enjtë nga ora 19:00 priten qindra aderime të reja të cilat do t’i bashkohen familjes Socialdemokrate.

Dega e Nisma’s në Suharekë udhëheqet nga zv. Ministri i Administratës Publike, Sami Hajdaraj i cili edhe si Kryetar i degës së Nisma’s në Suharekë ka prezantuar dhjetra projekte të cilat janë në realizim e sipër për qytetin e Suharekës, ndër më madhoret është ai i “Zonës Industriale” për bizneset Suharekase e cila pritet të punësoj qindra të rinjë në këtë Komunë.

Më poshtë ju e keni edhe njoftimin e plotë:

Njoftim!
Të enjten me 20/06/2019, ne ora 19:00 ne hotel ROZAFA te parku qytetit, Nisma Socialdemokrate dega Suharekë organizon tubimin madhor me aderime te reja. 
Te pranishem do të jene i nderuari kryetari i partis se Nismës Fatmir Limaj dhe Deputetet bashkë me Ministra.

Njoftim!Të enjten me 20/06/2019, ne ora 19:00 ne hotel ROZAFA te parku qytetit, Nisma Socialdemokrate dega Suharekë…

Posted by Suhareka on Wednesday, June 19, 2019

 

 

COMMENTS