Nga i thinjur në bjond, deputeti i VV-së ngjyros flokët

Nga i thinjur në bjond, deputeti i VV-së ngjyros flokët

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Xhelal Sveçla, ka investuar pak në pamjen e tij të jashme. Thinjat e flokëve i ka mbulur me ngjyrë duke u shndërruar në bjond. Ky ndyshim është vërejtur gjatë paraqitjes së tij në interpelancën e sotme në Kuvendin e Kosovës.

Fotografi nga pamja e tij sot dhe nga e kaluara:

 

COMMENTS