Në sheshin “Skënderbeu” në shenjë proteste vendosen karroca të personave me nevoja te veçanta

Në sheshin “Skënderbeu” në shenjë proteste vendosen karroca të personave me nevoja te veçanta

Disa karroca të personave me nevoja te veçanta janë vendosur si shenjë proteste nga kjo kategori, në sheshin Skënderbeu në Prishtinë.

Ky organizim u bë me iniciativën e UNICEF-it në Kosovë dhe ka për qëllim përkrahjen e personave me nevoja të veçanta në ketë periudhë që po kalojmë.

Sipas organizatorëve, këto karroca që janë siguruar nga Handikos do të qëndrojnë në shesh për një javë dhe do të mbikëqyren nga sigurimi.

 

https://scontent.fprn4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/99131935_176526900336905_5308073076657750016_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=q7sf5JqM4mYAX8tHvxH&_nc_ht=scontent.fprn4-1.fna&oh=d5a9ac16fbcf0f6590923f4c75723028&oe=5EE8780A

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19