Në Rahovec AAK’ja prin e para, katër partitë me 300 vota ndërmjet

Në Rahovec AAK’ja prin e para, katër partitë me 300 vota ndërmjet

Deri më tani janë numëruar 15 mijë vota në komunën e Pejës.

Momentalisht koalicioni AAK-PSD po prin me një rezultat të ngushtë ndaj LDK’së, Lëvizjes Vetëvendosje dhe PDK’së. Të gjitha partitë kanë nga 300 vota ndërmjet.

Koalicioni AAK-PSD prin e para me 3867 vota. Ndërsa e dyta vije LDK’ja me 3504 vota. Derisa VV’ja ka 3303 vota dhe PDK’ja vetëm 3092.

E në përqindje i bije se koalicioni fitues AAK-PSD kryeson me 26.13%. Ndërsa LDK’ja me 23.67, derisa VV’ja me 22,32 dhe PDK’ja me 20,89%

 

COMMENTS