Ministri Krasniqi zgjedhë byfenë e ministrisë për t’u ushqyer

Ministri Krasniqi zgjedhë byfenë e ministrisë për t’u ushqyer

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka zgjedhur byfenë e ministrisë për t’u ushqyer, raporton Gazeta Lajm

Si duket ministri Krasniqi nuk është i dhënë pas restoranteve luksoze, sic ndodhë rendom nga drejtuesit e ministrive në të kaluarën.

Në disa foto që po qarkullojnë në rrjete sociale shihet ministri Krasniqi, sekretari i ministrisë dhe shefi i kabinetit, Albert Maxhuni.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19