Me një postim në Instagram, Kim K fiton më shumë se Donald Trump në një vit

Me një postim në Instagram, Kim K fiton më shumë se Donald Trump në një vit

Kim Kardashian gjeneroi një pafundësi të ardhurash pas një fotoje që postoi në vitin 2015. Po e dini sa është shifra që fitoi ajo plot tre vjet më parë e në vazhdim?

Kim Kardashian u pagua plot 500 mijë dollarë për një postim në vitin 2015 për Diclegis, një kompani mjekësore, në Duchesnay USA, dhe mori gjithë këto para nga revista mjekësore STAT.

Për ta krahasuar, paga e Presidentit amerikan është 400 mijë dollarë.

Kjo nuk është asgjë, sepse Kim fiton 100 mijë më shumë se kjo vetëm në një ditë.

Kim, në fakt, pati një reagim të madh nga dy përdorues droge në SHBA dhe Kanada, sepse në atë postim nuk përfshiu asnjë risk pas marrjes së shërbimit mjekësor.

jo e fshiu shpejt postimin, por jo para se t’i jepte vëmendjen e duhur publicitetit.

Në fakt, shitjet e ilaçeve u rritën me 21 për qind atë vit, sipas firmës IQVIA! Ky është vetëm një tregues i fuqisë së 114 milionë fansave të Kim.

Pas gjithë kësaj, Kim ka postuar për Diclegis në Instagram edhe dy vjet më vonë, në korrik 2017, një postim që nuk u hoq kurrë.

Nuk dihet se sa shumë është paguar për këtë reklamë të dytë, por e sigurt është që ka qenë shifër e majme.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19