‘Mbi 90 qepje në fytyrë’, 6-vjeçari rrezikoi jetën e tij për motrën që u sulmua nga qentë

‘Mbi 90 qepje në fytyrë’, 6-vjeçari rrezikoi jetën e tij për motrën që u sulmua nga qentë

Për një vëlla ose motër të madhe, nuk ka asgjë më të rëndësishme sesa të mbrojë motrën apo vëllain më të vogël. Së fundmi, një djalë trim 6-vjeçar e vërtetoi këtë në një mënyrë të jashtëzakonshme.

Ai shpëtoi motrën e tij të vogël nga një fat i tmerrshëm

Djali e shpëtoi motrën e tij nga qentë sulmues dhe përfundoi i kafshuar vetë.

Halla e djalit ndau një postim në Instagram ku foli për mënyrën sesi Bridger shpëtoi jetën e motrës së tij duke qëndruar në këmbë mes saj dhe një qeni që i lihte.

Halla e Bridger, Nikki Walker (@nicolenoelwalker) në Instagram thotë se ai ishte kafshuar disa herë në fytyrë dhe në kokë.

Ai sakrifikoi veten për të

Walker tregoi në postimin e saj se ishte kafshuar disa herë, përpara se të rrëmbente dorën e motrës dhe të vraponte me të për ta mbajtur të sigurt.

Ai më vonë i tha hallës:  “Nëse dikush duhej të vdiste, unë mendova se duhet të isha unë”, sipas postimit të saj në Instagram.

Bridger u trajtua nga një “kirurg plastik i aftë” dhe raportohet se ka më shumë se 90 qepje. Tani, ai është rikthyer në shtëpi.

Ata nuk kanë reaguar keq ndaj pronarëve të qenve

“Pronarët e qenve janë me të vërtetë njerëz të shkëlqyeshëm, të cilët janë sjellë shumë mirë me Bridger dhe familjen e tij. Ne nuk ndihemi të pakënaqur ndaj tyre dhe si rezultat i këtij incidenti, mes familjeve tona do të ketë vetëm dashuri, “- vazhdoi Nicole.

Kjo ngjarje lidhet me instinktin dhe vetëmohimin, nga e cila mund të mësojmë shumë të gjithë.

Fuqia e vetëmohimit

6-vjeçari Bridger tregoi se të jesh hero është e vështirë, por kjo nuk do të thotë që ne nuk mund të marrim shembull prej tij. Duhet shumë guxim ta vendosim veten në rrezik për të ndihmuar dikë tjetër. Sidoqoftë, ende mund të zbatojmë fuqinë e vetëmohimit në jetën tonë të përditshme, duke menduar për të tjerët që mund të kenë nevojë për ndihmë.

 

COMMENTS