“Mafia shqip” e Lyrical Son dhe MC Kresha [Video]

“Mafia shqip” e Lyrical Son dhe MC Kresha [Video]

MC Kresha dhe Lyrical Son kanë lansuar këngën e tyre puro rap sonte

MC Kresha dhe Lyrical Son kanë treguar ende vlerat e tyre të repit, ku kanë sjell këngën “Mafia shqip”, që është një formë kritike për estradën kosovare.

Kënga është lansuar sonte.

Lirika e saj është shkruar nga Lyrical Son dhe MC Kresha, beat është punuar nga The Usual Suspects, kurse miks dhe master është bërë nga pressplay.

Producentë i këngës është bërë nga K – Master kurse video nga Alban Selimi. /Ge/

 

 

COMMENTS