MACRON PAS SULMIT TERRORIST NË AUSTRI: NE JEMI NJË FAMILJE

MACRON PAS SULMIT TERRORIST NË AUSTRI: NE JEMI NJË FAMILJE

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, ka dënuar sulmin terrorist në Vjenë.

Sulmi në kryeqytetin austriak vjen pas disa sulmeve terroriste në Francë.

Për këtë Macron në solidarizim me popullin e Austrisë tha se janë një familje.

“Ne jemi një familje. Solidaritet, të bashkuar dhe të vendosur”, tha Macron në Facebook. /Insajderi.com

 

COMMENTS