“Lufta” e Berat Buzhalës kundër Devolli Corporation përmes mediave të tij

“Lufta” e Berat Buzhalës kundër Devolli Corporation përmes mediave të tij

Gazetari i njohur për lexuesit Berat Buzhala i cili është edhe pronar i rrjetit të mediave Gazeta Express dhe T7, ka rifilluar luftën mediatike kundër kompanisë Devolli e cila udhëhiqet nga Shkelqim Devolli, shkruan Gazeta Lajm

“Lufta” e cila ka filluar kohë më parë dhe e cila është ende e freskët për Gazetarin biznesmen Berat Buzhala ka rifilluar pasi që kompania e kabllovikit nuk e transmeton kanalin televiziv T7 të Berat Buzhales.

Ndërsa së fundi Artmotion ka marrë edhe të drejtat eksluzive për transmetimin e UEFA Champions League, kjo e fundit ka angazhuar Berat Buzhalen në “sulm” kundër Shkelqim Devollit dhe kompanisë Artmotion për kinse bashkpunim me RTS për të marrë të drejtat për transmetim./Lajm.net

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19