Laptopi i parë shpalosës në botë, ja se si duket

Laptopi i parë shpalosës në botë, ja se si duket

Lenovo nuk po lejon që Samsung të jetë e para që sjellë pajisje teknologjike shpalosëse në fushën e teknologjisë.

Gjiganti kinez i teknologjisë po sjell pajisjen me një ekram të shpalosshëm, të cilën po equan “laptopi i parë i shpalosshëm në botë”

Laptopët tashmë mund të shpalosen në gjysmë, por në vend të një ekrani dhe një tastiere, brendësia e tij do përmbajë një ekran OLED 13,3 inç që, kur shpaloset, e transformon pajisjen në një tablet të madh.

Kur është në modalitetin e laptopit, një tastierë në ekran do lejojë përdoruesit të shkruajnë imella, dokumente dhe më shumë.

Meqenëse nuk ka bërë të ditur në lidhje me specifika të tjera të brendësisë së laptopit, kompania ka pohuar se pajisja e prezantuar është vetëm një prototip dhe se të dhëna të tjera do jenë në dispozicion më 2020-ën.  

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19