Lajmi për videon që ariu shëtit në qytetin e Prizrenit është i rremë

Lajmi për videon që ariu shëtit në qytetin e Prizrenit është i rremë

Ariu i famshëm i Prizrenit ka bërë bujë tash e disa ditë në rrjetet sociale.

Më herët është publikuar një video në portalin Gazeta Metro me përshkrimin se ariu po qarkullon rrugëve të qytetit të Prizrenit, por e vërteta është se ky ari ishte në Gatlinburg, dhe ky lajm rezultoi i rremë, këtë lajm e publikoi edhe Gazeta Lajm, për këtë edhe kërkon falje pasi që ishte e pamundur të verifikohet video në çast.

Edhe disa media të tjera në Kosovë e kanë publikuar këtë video duke shkruar se ka ndodhur në qytetin e Prizrenit. 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19