Kush është Rose Hanbury që dyshohet të jetë dashnorja e Princit William

Kush është Rose Hanbury që dyshohet të jetë dashnorja e Princit William

Princi William dhe gruaja e tij Kate Middleton po e bëjnë të pamundurën që t’i varrosin thashethemet për një aferë të mundshme me Rose Hanbury. Me spekulimet të cilat po rriten, më poshtë mund të mësoni se kush është gruaja e cila papritur u gjend mes një tradhtie mbretërore.

Rose Hanbury, jeton në të njëjtën rrugë në të cilën jetojnë çifti i familjes mbretërore. Për faktin se ata janë fqinjë, zhvilluan një marrëdhënie shoqërore, por me kalimin e viteve shoqëria dyshohet se mbolli dashuri.

Sipas burimeve të brendshme të The Hollywood Gossip, mësohet se dukesha Kate Middleton, nuk ndihej e lumtur me raportimet në media, dhe po mendon që t’i paraqesë ato në gjykatë për shpifje.

Skandalet e tradhtisë nuk janë të pazakonshme në familjen mbretërore, por mund të ketë disa të vërteta rreth kësaj ngjarje.

Rose Hanbury, është e martuar me një njeri të pasur, që quhet David Rocksavage George Philip Cholmondeley. Madje Hanbury, gjithmonë ishte shikuar si një rivale e Middleton. Gjyshja e saj është fëmija e një paraardhësi të Mbretëreshës Elizabeth. Hanbury për momentin ka tre fëmijë.

Por princi William ende nuk ka komentuar asgjë rreth spekulimeve të një skandali të mundshëm tradhtie.

 

COMMENTS