Kosovari ndiqet nga policia zvicerane si në filma, iu shmanget ‘baskive’ në rrugë

Kosovari ndiqet nga policia zvicerane si në filma, iu shmanget ‘baskive’ në rrugë

Të premten në mbrëmje, një 30-vjeçar kosovar derisa arratisej u përballë me një ndjekje të egër të policisë në zonën Aarau.

Për disa minuta i arratisuri shkaktoi manovra të rrezikshme dhe madje edhe bllokuesi me gozhda nuk mund të ndalte veturën e tij ne ikje.

Në një video publikuar nga “Blick” shihen tri vetura të policisë duke e ndjekur kosovarin derisa ai iu shmanget baskive.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19