Kosova e humb pjesën e parë kundër Maqedonisë

Kosova e humb pjesën e parë kundër Maqedonisë

Kosova e ka humbur pjesë lojën e parë kundër Maqedonisë

Kosova është duke e luajtur ndeshjen para-kualifikuese për Europian kundër Maqedonisë, por rezultati i pjesës së parë është zhgënjyes.

Maqedonët e kanë fituar pjese lojën e parë 10 minutëshe me rezultat 16-20, edhe të dytën me rezultat 13-14.

Kanë mbetur edhe 20 minuta lojë për të përcaktuar fituesin e këtij takimi, në ndeshjen e cila po përcillet me një atmosferë impozante në sallën e pallatit të rinisë dhe sporteve, “Adem Jashari” në Prishtinë. /GE

Për më shumë ky është linku live i ndeshjes Kosova – Maqedonia.

 

 

COMMENTS