Kolinda për këngëtarin kroat: Do të jetosh përgjithmonë në këngët tua dhe zemrat tona

Kolinda për këngëtarin kroat: Do të jetosh përgjithmonë në këngët tua dhe zemrat tona

Presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitarović ka postuar në Facebook pas vdekjes së këngëtarit të njohur kroat Oliver Dragojeviq që vdiq sot në moshën 71 vjeçare, duke thënë fjalë të mira për të dhe muzikën e tij.

“Na la një njeri i madh dhe një muzicient i tingujve unik dalmat, zëri i të cilit na ka përcjellë gjithë jetën, ngushëlluar në vuajtjet tona, na ka forcuar në dashnitë tona dhe që i ka bërë më të bukura gëzimet tona. Oliver, do të jetosh përgjithmonë në këngët tua dhe zemrat tona” ka shkrur Presidentja kroate. /Gazeta Express

 

 

COMMENTS