Klubi Alpin-Bjeshkatar “Malisheva” Dhuron Tenda Dhe Pajisje Tjera Për Të Prekurit Nga Tërmeti

Klubi Alpin-Bjeshkatar “Malisheva” Dhuron Tenda Dhe Pajisje Tjera Për Të Prekurit Nga Tërmeti

Klubi Alpin-Bjeshkatar “Malisheva” ka shprehur ngushëllime për të gjithë familjarët e viktimave dhe të lënduarve nga Tërmeti që goditi Shqipërinë.

Në shenjë solidariteti me vëllezërit tanë në Shqipëri që janë goditur nga tërmeti, Klubi Alpin-Bjeshkatar “Malisheva”, ka shprehur vullnet që të ndihmojë me disa Tenda dhe Thasë për fjetje për të gjithë ata që kanë nevojë.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19