Kim Mehmeti: Qeveria VV-LDK nuk do të funksiononte

Kim Mehmeti: Qeveria VV-LDK nuk do të funksiononte

Shkrimtari Kim Mehmeti në emisionin A Show në T7, thotë se nuk mendon se qeveria në mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, do të funksionojë.

“Unë mendoj se kjo do të jetë qeveri që nuk do të funksionoj”, është shprehur Mehmeti.

Tutje, Mehmeti tha se ai që ka qëllim të mirën e popullit, nuk synon presidencën.

“Ai që ka qëllim të parë të mirën e popullit nuk e ka synim të bëhet president por çfarë të behet me atë president”, ka thënë Mehmeti në A Show.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19