Khabib:Ai më ofendoi fenë islame,shtetin dhe babain tim

Khabib:Ai më ofendoi fenë islame,shtetin dhe babain tim

Në konferencë Khabib shpjegoi se çfarë ndodhi pas ndeshjes.

Ai  kërkoi falje ndaj Komisionit të shtetit të Nevadas./Lajm.net

“Kjo nuk është ana ime më e mirë. Ai foli për fenë, vendin dhe babanë tim. Ai erdhi në Brooklyn, e theu një autobus dhe gati i vrau dy persona. Pra, pse njerëzit po flasin për mua që e kapërceva kafazin?

Ai madje tha se presidenti i Rusisë e ka thirrur në telefon i ka thënë se është krenar për të  dhe e ka përgëzuar për ndeshjen e mrekullueshme.

 

 

COMMENTS