Këto komuna i ka fituar Vetëvendosja

Këto komuna i ka fituar Vetëvendosja

Në bazë të të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së, nga 95,88% e vendvotimeve të numëruara, Vetëvendosja ka fituar në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Kamenicë, Vushtrri, Hani i Elezit, Obiliq dhe Kaçanik.

Në Prishtinë, Vetëvendosja ka marrë 37,18% ose 37 mijë e 56 vota.

Në Gjilan, 39,52% ose 17 mijë e 755 vota.

Në Ferizaj, 34,31% ose 16 mijë e 682 vota.

Në Prizren, 26,31% ose 15 mijë e 994 vota.

Në Kamenicë, 30,73% ose 4 mijë e 367 vota.

Në Vushtrri, 33,37% ose 10 mijë e 468 vota.

Në Han të Elezit, 36,62% ose 1 mijë e 278 vota.

Në Obiliq, 25,02% ose 2 mijë e 947 vota.

Në Kaçanik, 34,56% ose 4 mijë e 724 vota.

 

COMMENTS