Këto janë maskat e veçanta që kanë vendosur Ministrat për takimin në Tiranë

Këto janë maskat e veçanta që kanë vendosur Ministrat për takimin në Tiranë

Sot është duke u mbajtur takimi i qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë në Tiranë, raporton Gazeta Express.

Ekzekutivi kosovar është pritur me nderime të larta në Tiranë nga kryeministri Edi Rama dhe kabineti i tij.

Nga Qeveria e Kosovës ndërkaq kanë publikuar fotografi para nisjes së takimit.

Përfaqësuesit e Kosovës janë parë me maska me flamurin e dy shteteve.

 

COMMENTS