Këta janë qentë më të mëdhenj në botë

Këta janë qentë më të mëdhenj në botë

Qeni është kafshë mjaft e dashur dhe miku më i mirë i njeriut.

Ka lloje të ndryshme të qenve, por madhësia e trupit të tyre në shumicën e rasteve është normale, shkruan lajmi.net

Këtu kemi sjellur disa fotografi, nga raca të ndryshme të qenve por që madhësia e tyre kalon çdo paramendim.

Shikoni fotografitë./Lajmi.net/

                 

 

COMMENTS