Keni nevojë për veturë, vetura vjen në lokacionin tënd edhe në aeroport nga Rent a car “Ismajli”

Keni nevojë për veturë, vetura vjen në lokacionin tënd edhe në aeroport nga Rent a car “Ismajli”

Në tregun e veturave është pothuajse 15 vite lider lokal, por nga ky vit Auto Sallon & Rent a car “Ismajli” vjen për konsumatorët me një risi që vështirë përballohet nga ata që kanë nevojë për një veturë si nga ato ekonomike poashtu edhe nga ato më luksozet, vetura vjen në lokaconin tënd deri në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”, shkruan Gazeta Lajm

Zakonisht në Kosovë veturat ofrohen nga Rent a car në selinë apo sallonin e tyre, por Autosalloni & Rent a car “Ismajli” ka thyer të gjitha tabutë duke ju ofruar klientëve veturat e tyre në të gjitha lokacionet, nga kufiri me Shqipërinë, Maqedoninë, Malin e zi e deri në atë me Serbinë, por më e rëndësishmja për klientët është se ato ofrohen edhe në aeroport, jeni në disporë dhe nuk e keni idenë se kush mund të dal të ju presë apo edhe nuk e dini se pastaj me çfarë do të udhëtoni në atëdhe, atëher ju mund të porosisni veturën tuaj nga atje, derisa ju jeni në aeroplan dhe po afroheni vendlindjes vetura juaj ju pret, mjafton të telefononi në njërin nga këta numra: 📞 +37744302558 ; 049576589; +38649565731

Auto Sallon & Rent-a-Car “Ismajli” Ju ofron klientve vetura ekonomike dhe luksoze . Dergesa apo dorëzimi vetures ne…

Posted by Auto Sallon & Rent-a-Car '' Ismajli '' on Monday, July 2, 2018

Për çmimin vendoseni vetë sepse ne kemi të gjitha llojet e veturave nga ato më të lirat e deri në veturat e fundit më luksozet në ltregun e Kosovës./Lajm.net

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car, sky and outdoor

Image may contain: car, cloud, sky and outdoor

Image may contain: car

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: people sitting

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19