Kaosi i trafikut në Prishtinë, vozitësve u ofrohet çaj e kafe

Kaosi i trafikut në Prishtinë, vozitësve u ofrohet çaj e kafe

Dega e PDK-së në Prishtinë ka njoftuar për një aktivitet mjaftë të veçantë gjatë ditës së sotme.
Në shenjë protese ndaj komunës së Prishtinës për moszgjidhjen e problemit të trafikut, ata do t’u ofrojnë pjesëmarrësve në komunikacion çaj dhe kafe të nxehtë.

Aktiviteti do të zhvillohet me fillim prej orës 16:00 afër shkollës Ali Sokoli në Prishtinë.

Kujtojmë, se tash e një kohë të gjatë Prishtina përballet me trafik të rënduar. /Lajmi.net

 

COMMENTS