James Blunt flet edhe për Kosovën në rrëfimin për The Sun

James Blunt flet edhe për Kosovën në rrëfimin për The Sun

Në një intervsitë për prestigjiozen “The Sun” James Blunt ka folur edhe për Kosovën.

James në një intervistë për prestigjiozen “The Sun”, flet për përvojën e tij në ushtrinë britanike gjatë luftës së Kosovës dhe çfarë e bën atë me të vërtetë të pikëlluar.

“Unë isha në ushtri në luftën e Kosovës, kështu që pashë shumë vdekje. Kjo ka qenë ndër përvojat më të hidhura”, u përgjigj ai.

Ai ndër të tjera ka treguar se kë prej personazheve publike admiron dhe ka folur edhe për jetën private.

“Greta Thunberg. Ajo po flet për temën më të rëndësishme në botë sot. Dhe ajo është mbret i ri.”, është shprehur tutje Blunt.

I pyetur se sa shpesh kryen marrëdhënie seksuale ai e ka dhënë si në shaka një përgjigje.

“36 herë në javë. Po ju?”, ka përfunduar James.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19