I riu humb jetën në vendin e punës, e zë kamioni në Han të Elezit

I riu humb jetën në vendin e punës, e zë kamioni në Han të Elezit

Një humbje e madhe ka ndodhur për Familjen Koraqi nga Komuna e Hanit të Elezit.

I riu, Salih Koraqi është aksidentuar mbrëmë në vendin e punës, në një gurëthyes në Han të Elezit

Dyshohet se ai u vetaksidentua në vendin e punës. Dyshohet se të riun e ka zënë kamioni përfuni.

I ndjeri ka lënë pas gruan dhe dy fëmijë

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19