I ftohti nuk i tremb anglezët e klubeve të natës

I ftohti nuk i tremb anglezët e klubeve të natës

Pavarësisht borës dhe acarit, të rinjtë anglezë kanë mbushur klubet, dhe disa prej tyre nuk e kanë marrë fare mundimin të vishen si për dimër, e të sakrifikojnë kështu veshjet zgjedhura me kujdes për jetën e natës.

Shumica do të kishte hedhur të paktën një pallto përsipër, por mes këtyre të rinjve duket sikur është shenjë dobësie.

Këto foto janë bërë New Castle, ku temperaturat zbritën në -4 gradë.

Dëbora e akulli nisi të mbulojë rrugët, por të rinjtë, djem e vajza, kanë dalë sërish me veshje verore.

 

 

COMMENTS