‘Home alone’ vjen në një film për të rritur

‘Home alone’ vjen në një film për të rritur

“Home Alone” (I vetëm në shtëpi) do të ketë një film të ri dhe producent do të jetë aktori i famshëm Ryan Reynolds.

Titulli i këtij projekti është “Stoned Alone” dhe do të prodhohet nga “20th Century Fox”, e njëjta studio e filmit origjinal.“Stoned Alone” do të ketë të njëjtin shpirt si “Home Alone” dhe do të jetë një përzierje e mirë e pushimeve klasike me shumë batuta, edhe vulgare.

“Stoned Alone” do të tregoje një përdorues të marijuanës, i cili humbet fluturimin për pushimet e tij dimërore, transmeton lapsi.Ky projekt është në hapat e parë të prodhimit dhe ende nuk dihet se kush do të jetë protagonisti dhe nëse do të jetë një film për Krishtlindjeje.

 

 

COMMENTS