Hëna e Përgjakur e 2019-ës, mund të jetë tregues i fundit të botës

Hëna e Përgjakur e 2019-ës, mund të jetë tregues i fundit të botës

Hëna e Përgjakur do të dominojë mbi qiell këtë muaj, duke shkaktuar frikë në shumë teoricienë të konspiracionit.
Hëna shumë shpejt do të zhvendoset nën hijen e Tokës, duke i shkaktuar asaj të kthehet në ngjyrë të gjakut në mesin e datave 20 dhe 21 janar të këtij viti, transmeton lajmi.net.

Eklipsi i parë hënor i vitit ka arritur të emërtohet “Hëna e Super-Përgjakur”.

Super Hëna ndodh kur hëna është në një pikë të orbitës së saj që e përafron më së shumti me Tokën, duke e bërë atë të duket më e madhe.

Ashtu si me hënat e hershme të përgjakura, teoricienët e konspiracionit pohojnë se një gjë e tillë mund të jetë shenjë e ardhjes së fundit të botës.

Të tri ngjarjet që ndodhin në të njëjtën kohë nuk konsiderohen si diçka pazakontë, por pastori Evangjelist i SHBA Paul Begley mendon se nuk është rastësi.

Njerëzit që besojnë në fund të botës për shkak të hënës së përgjakur i referohen asaj që njihet si profeci i Hënës së Gjakut në Bibël.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19