Gruaja 71 vjeçare bën tatuazh shenjat e maces

Gruaja 71 vjeçare bën tatuazh shenjat e maces

Një grua 71-vjeçare ka provuar dhe e ka vërtetuar se nuk është vonë për ta bërë një tatuazh.

Lesley Holmes nga Burnley, bëri tatuazh shenjat e maces së saj.

Breda një zemre ajo bëri tatu shënjat e këmbës së maces.

Ajo ka pasur dymbëdhjetë mace gjatë viteve dhe tha se lidhja e saj me Tëerpy është “shumë e veçantë “.

Ajo tha: “Të gjithë të dashurit e mi thanë se isha budalla kur u thashë atyre. Unë kam menduar gjithmonë se është koha për një tatuazh? Por, unë vërtetë e dua macen time dhe mendova se është koha për një tatuazh – atëherë unë dola me idenë e tatuazhit dhe vizatimin. Edhe vajza më pyeti nëse jam e vjetër për këtë veprim, por njerëzit nuk plaken në shpirt dhe mund të bëjnë çfarë të duan. Mua nuk më vrau dhe tani po mendoj për një tjetër”.

Në fund, Lesley tregoi se sa është e lidhur me macen e saj jo vetëm ajo, por e gjithë familja dhe burri i saj kujdeset në veçanti për to dhe të dy bashkë asnjëherë nuk i ndahen maces.

Pic by James Speakman/Caters News - (Pictured: Lesley Holmes, 71 who has just got a tattoo of her Twerpy to remember him when he passes away.) - A pensioner has proved its never too late to get inked by getting her first tattoo at 71 in homage to her dying pet cat. Lesley Holmes, from Burnley, Lancs, decided to get the cat paw encased in a heart tattooed on her wrist as a reminder to 17-year-old moggy Twerpy, who doesnt have long to live.SEE CATERS COPY

 

 

COMMENTS