Gorillat imitojnë kujdestarët, pozojnë për një “selfie”

Gorillat imitojnë kujdestarët, pozojnë për një “selfie”

Dy gorilla kanë mësuar të pozojnë njësoj si kujdestarët e tyre.
Një fotografi të realizuar në parkun Virunga të DR Congos është bërë virale, pasi shihen dy gorilla të cilat qëndrojnë në këmbë në mënyrë pothuajse të përkryer

Dy gorillat u shpëtuan kur ishin foshnje, pasi gjuetarët ekzekutuan nënën e tyre në vitin 2007, kur ato ishin 2 dhe 4 muajshe muajshe.

Zëvendës drejtuesi i parkut njoftoi se gorillat kishin mësuar të imitonin kujdestarët e tyre, pak më vonë pasi ishin gjetur.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19