Geti është me fat! Shikoni çka ka përgatitur gruaja e tij Marina

Geti është me fat! Shikoni çka ka përgatitur gruaja e tij Marina

etoar Selimi dhe Marina Vjollca po vazhdojnë të konsiderohen si njëri ndër çiftet më simpatike të estradës.

Që nga fillimet e para të lidhjes së tyre mediat i kanë përcjellur pasi ishte publiku që kërkonte të dinte për ta, shkruan lajmi.net

Ndonëse të dy janë të rezervuar ndaj intervistave, janë rrjetet sociale ato me të cilat dyshja arrijnë t’i mbajnë pranë vetes fansat.

Së fundmi Marina ka treguar se di të përgatis shumë mirë pasta, dhe mund të themi se Geti është me fat që ka një grua të tillë pasi nga fotografia shihet se Marina është një kuzhiniere mjaft e zonja.

 

COMMENTS