Gadafi dhe Mercy, “donë me ditë” gjithçka

Gadafi dhe Mercy, “donë me ditë” gjithçka

Është i njohur në skenën tonë të estradës

Por, tani Gadafi dhe Mercy kanë vendosur që të sjellin diçka me “in” për këtë verë!

Është kjo kënga “Du me ditë”, ku përpos Gadafit dhe Mercy shfaqen edhe një numër i madh i këngëtarëve të njohur të skenës sonë si: Blero, Skivi etj.

Kënga është lansuar sonte dhe duket se ka pasur një sukses të konsiderueshëm.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19