Fushata e gabuar e Kadri Veselit, “lufta kundër korrupsionit”

Fushata e gabuar e Kadri Veselit, “lufta kundër korrupsionit”

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë sot se me besimin e qytetarëve në zgjedhjet e reja parlamentare, do ta nisë betejën më të madhe në karrierën e tij politike – luftën kundër korrupsionit dhe nepotizmit, duke ditur që partia e tij pra PDK-ja ishte në pushtet për një kohë të gjatë, kjo do të thotë “luftë kundër vetvetës” pra kundër njerzëve të cilët partia e tij i instaloj në institucionet e Kosovës.

Veseli ka thënë se këtë betejë e cila është shumë e vështirë, e ka nisur nga partia e tij dhe do ta vazhdojë në gjitha institucionet e Kosovës.

 

COMMENTS