Fiddy vjen me një “bombë” për këtë verë të titulluar “That’s it”

Fiddy vjen me një “bombë” për këtë verë të titulluar “That’s it”

Reperi Fidan Brestovci apo siç njihet me emrin artistik “Fiddy” po then tabun në tregun Kosovarë me një superhit të cilin e ka titulluar “THAT’S IT” i cili po pëlqehet jashtë mase nga fansat e muzikës RAP.

Ende pa kaluar 24 orë nga publikimi i projektit “That’ it” ai ka filluar të pushtoj zemrat e adhuruesit e muzikës Rap duke u lëshuar në klube të natës dhe në makina, raporton Gazeta Lajm.

Më poshtë ju sjellim projektin muzikor That’s it nga Fiddy:

 

 

COMMENTS