Fenomen: Tornado në Skenderaj

Fenomen: Tornado në Skenderaj

Një fenomen i rrallë është regjistruar dje në qytetin e Skenderajit.

‘Devil twister’ apo ‘djalli (tornado) rrotullues’ – quhet ky fenomen nga meteorologët dhe ka ndodhur dje në Stacionin e Autobusëve në Skenderaj, transmeton Magazina.al

Ndonëse ky fenomen nuk ishte aq I fuqishëm, diçka e tillë nuk shihet shpesh në Kosovë.

Për më shumë shihni videon:

 

COMMENTS