Faleminderit për kacavjerrje politike!

Faleminderit për kacavjerrje politike!

Nga: Xhevdet Smakiqi

Masa mbrojtëse në importe te produkteve Serbe dhe te BIH levë e vetme e Republikës se Kosoves!

Programi i NISMA Socialdemokrate #masambrojtësenëproduktetSerbisë dhe BIH qe Lideri #LIMAJ e udhëheq u shëndërrua në #LEVË në te cilen u kacvjerren të gjithë dhe vepruan mirë.

Mos te harrojmë se NISMA Socialdemokrate mbrojten e produkteve vendore e ka pasur premtim elektoral në zgjedhjet paralamentare në vitin 2017 të cilin premtim po e implemton në koalcionin PAN-it.

Masa mbrojtëse në importe për produktet vendore është ideuar nga programi dhe mbrehtësia politike e Kryetarit te NISMA Fatmir LIMAJ, e cila tash u shëndërrua në LEVË të strategjisë shtetërore në raport me dialogun me Serbinë.

Leven e krijuar nga NISMA për masen mbrojtëse në produktet made in Serbia dhe BIH në të cilen u kacavjerren partnerët e kolaicionit PAN,nuk ka fuqi as tager pushteti qe ta rrëzoje për toke askush qoftë dhe Qeveria te bie nën presion, kjo levë do te mbetet zotim e premtim i #NISMA deri kur prodhimi vendor i Kosoves do te zë vendin e vet në tregun tonë dhe në tregun e huaj i barabartë me produktet e shteteve fqinje. Ata qe janë përmalluar për plazma dhe dijamant etj, kanë mundësi ta vizitojnë Nishin.

Faleminderit për kacavjerrje politike!Masa mbrojtëse në importe te produkteve Serbe dhe te BIH levë e vetme e…

Posted by Xhevdet Smakiqi on Sunday, January 6, 2019

 

 

COMMENTS