Fajon: Qytetarët e Kosovës po i afrohen liberalizimit të vizave

Fajon: Qytetarët e Kosovës po i afrohen liberalizimit të vizave

Raportuesja e Bashkimit Europian për Kosovën në Parlamentin Europian, Tanja Fajon, pas përfundimit të votimit të PE’së me votë pro për liberalizimin e vizave për Kosovën, ka thënë se qytetarët e vendit janë duke iu afruar udhëtimit pa viza për në Europë.

“Qytetarët e Kosovës një hap më afër udhëtimit pa viza në Europë. Të gëzuar jemi me marrjen e dritës së gjelbër nga Parlamenti Europian me një shumicë të madhe. Lufta vazhdon dhe nuk do të ndalem derisa të realizohet qëllimi për liberalizim për kosovarët”, ka thënë Fajon, përcjell Express.

 

 

COMMENTS