Edhe deputeti i PDK-së synon ta ndalë Vuçiqin në Drenicë

Edhe deputeti i PDK-së synon ta ndalë Vuçiqin në Drenicë

Protestuesit po vazhdojnë të qëndrojnë në rrugën Mitrovicë-Skenderaj, në shenjë proteste kundër vizitës së presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq në fshatin Banjë.

Protestuesit aktualisht kanë djegur goma të veturave dhe dru, të cilat i kishin vendosur në rrugë.

Aty ka dal edhe deputeti Bekim Haxhiu dhe kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, përfaqësues të shoqatave të dala nga lufta në Skenderaj, si dhe qytetarë.

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19