Doktori që drejton një institut mjekësie, shkel betimin e Hipokratit

Doktori që drejton një institut mjekësie, shkel betimin e Hipokratit

Drejtori i Instiutit të Mjekësisë së Punës “Emin Duraku” në Gjakovë, Dr. Luan Nagavci, u kërkon pacientëve që vizitat e radhës mjekësore t’i bëjnë në ordinancën e tij private.

A ia vlenë të shkruhet për Dr Luan Nagavcin, këtë manikin të devotshëm të Institutit të Mjekësisë së Punës “Emin Duraku” në Gjakovë(madje edhe ishte bërë drejtor).

Kësaj paçavure ia kisha bërë rrogën 10.000 euro, plus dënimin me vdekje (varje në konop) në midis të “Tekstilit” në rast të shkeljes së ligjit. Përveç arrogancës që shfaq në vendin e tij të punës, u kërkon pacientëve që vizitat e tyre të radhës t’i bëjnë në ordinancën e tij private, e që kushton, siç tha edhe vet ai, 15 euro .

Mbesa ime, nxënëse, e lindur dhe e rritur në Vjenë të Austrisë, e cila rastisi të jetë aty, e frustruar me arrogancën e dr. Paçavurës së Institutit të Mjekësisë, më tha se çka është ky, a është mjek apo çka, si guxon të sillet kështu?! I thash mbesës se i gjori doktor e ka kryer specializimin për sëmundjet e kokës, por që me kalimin e kohës vet është bërë psikopat./Lajm.net

Shkruan: Ilir Hajdari

 

COMMENTS