Digjet një shtëpi në qendër të Gjakovës

Digjet një shtëpi në qendër të Gjakovës

Një shtëpi është kapluar nga flakët në qendër të Gjakovës.

Shtëpia në fjalë është e pabanuar dhe në momentin që është djegur nuk ka pasur asnjë person brenda.

Kjo shtëpi gjendet shumë afër disa shkollave të mesme.

 

COMMENTS