Dërgon veturën për servisim me kamerën ndezur, shokohet çfarë sheh

Dërgon veturën për servisim me kamerën ndezur, shokohet çfarë sheh

Një qytetar në SHBA kishte dërguar veturën e tij sportive Corvette për servisim të rregullt dhe e kishte lënë atë tek servisi.

Por, mjeshtri i veturës nuk e kishte ditur se brenda veturës kishte një kamerë aktive, transmeton Express.

Pronari pasi kishte marr veturën kishte kthyer pamjet nga të cilat ishte shokuar se si ishte trajtuar vetura e tij.

Shikojeni videon:

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19