Debati në Shqipëri – eskalon me shuplaka gojës

Debati në Shqipëri – eskalon me shuplaka gojës

Dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri, zihen me grushta në një studio televizive.

Sipas Top Story kjo video është hequr nga qarkullimi.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19