“Çfarë punonte mamaja që të pagoi dasmën me pension?” Nisin memet për ‘anti-KÇK’

“Çfarë punonte mamaja që të pagoi dasmën me pension?” Nisin memet për ‘anti-KÇK’

Këtë të dielë kryeministri bëri prezantimin e parë publik të ‘FLO-së’, forcës policore speciale që do të bëjë realitet atë që parashikon ligji ‘anti-KÇK’, i cili parashikon goditjen e ‘të fortëve’ dhe atyre prokurorëve e gjyqtarëve që shkelin ligjin.

Por në rrjet, nuk kanë munguar përqeshjet në adresë të Ramës dhe zyrtarëve më të lartë të qeverisë në lidhje me një deklarim të kryeministrit, se të fortëve dhe kriminelëve, do t’u gjendet pasuria që nuk e justifikojnë dhe do t’u sekuestrohet brenda orëve.

Genc Sejko ka postuar në rrejtin social disa meme, ku kujton pasuritë e Ministrave të qeverisë, të përcjella me disa komente ironizuese.

 

COMMENTS