Çfarë ndodhi kur Trump po mbante fjalim, momenti epik pushton rrjetin

Çfarë ndodhi kur Trump po mbante fjalim, momenti epik pushton rrjetin

Momentet pikante gjatë mbledhjeve të gjata politike, kur lodhja është edhe e madhe e interesi humbet, shpesh kanë qarkulluar në rrjet.

Edhe këtë herë gjatë fjalimit të Trump në Kombet e Bashkuara, një situatë e tillë është bërë virale në internet.

Një pjesëtar i familjes mbretërore të Holandës i ka treguar një video humoristike në celularin e tij, kryeministrit të Holandës gjatë kohës që Trump po fliste.

Momenti është fokusuar nga kamera dhe është shpërndarë për një kohë të shkurtër me miliona herë. Për më tepër ndiqni vetë videon.

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19