Çdo gjë që dimë në lidhje me iPhone të ri

Çdo gjë që dimë në lidhje me iPhone të ri

12 shtatori është afër. Pastaj Apple ka të ngjarë të prezantojë tre iPhone të rinj. Kjo është për t’u pritur.

Shtatori tradicionalisht është muaji kur Apple prezanton iPhone-in e saj të ri. Në dy javë, do të jetë koha përsëri këtë vit. Ne përmbledhim se çfarë informacioni tashmë është zbuluar nga të thashethemet.

Prezantimi më 12 shtator
Ndonëse ftesa zyrtare për përfaqësuesit e medias është ende e pazgjidhura, ka shumë gjasa që iPhone të paraqiten më 12 shtator . Javën e përmendur u përmend më parë si një periudhë e mundshme. Meqenëse mediat amerikane kanë marrë njoftime të ndryshme paraprake nga prodhuesit e aksesorëve, të gjitha që e quajnë 12 shtator si data e lëshimit, dita konsiderohet shumë e mundshme dhe tashmë mund të shënohet nga tifozët e Apple në kalendar, transmeton lajmi.net.

Sulmet terroriste më 11 shtator janë ende të pranishme në mendjet e shumë amerikanëve, prandaj Apple nuk duhet ta përdorë këtë datë të ngarkuar për prezantimin e iPhone .

Tre modele të reja
Burime të ndryshme kanë raportuar për javë që Apple do të prezantojë tre iPhone të rinj . Është planifikuar një iPhone X Plus, i cili do të ketë një ekran OLED prej 6,5 inç . Madhësia e tij ka të ngjarë të jetë e krahasueshme me iPhone 8 Plus. Për shkak të ekranit me kornizë dhe sensorit të ruajtur të gjurmëve të gishtit dhe butonit të shtëpisë , i cili gjithashtu do të zëvendësohet nga FaceID.

 

Në çmim, analistët presin 700 deri 800 dollarë për modelin më të lirë, ndërsa variantet e OLED mund të kushtojnë $ 1,000 dhe 1,100 dollarë.

Ngjyra të reja

Është raportuar se Apple tashmë do të prodhojë iPhone të rinj me ngjyra të ndryshme, kjo është hera e parë që kompania amerikane do të lançoj smartphone me ngjyra të nrdyshme.

 

COMMENTS