Category: TEKNOLOGJI

1 3 4 5 6 7 26 50 / 253 POSTS
‘Google Stadia’, platforma që do të mundësojë luajtjen e të gjitha video-lojërave

‘Google Stadia’, platforma që do të mundësojë luajtjen e të gjitha video-lojërave

Në muajin mars, motori i kërkimit ‘Google’ ka zbuluar platformën e re për video-lojëra, të emëruar si “Stadia”. Në këtë platformë do ...
Artemis, programi i NASA’s për t’u rikthyer në Hënë

Artemis, programi i NASA’s për t’u rikthyer në Hënë

Quhet “Artemis” programi i NASA-s për të rikthyer njeriun në Hënë dhe që ta bëjë këtë brenda vitit 2024 do të mbështetet në një financim prej 1,6 mili ...
Instagram sjell ndryshimin që kemi pritur të gjithë

Instagram sjell ndryshimin që kemi pritur të gjithë

Të gjitha videot më të gjata se 60 sekonda, prej një viti tashmë, postohen kryesisht në IGTV. Videot në IGTV, si rregull, duhet të jenë të filmuara ...
Amazon rrit produktivitetin e punonjësve nëpërmjet lojërave

Amazon rrit produktivitetin e punonjësve nëpërmjet lojërave

Gjiganti amerikan i tregtisë në internet, “Amazon”, për të rritur motivimin e punonjësve ka futur në përdorim edhe videolojërat. Sipas faqes që i k ...
Apple ka rënë në pozitën e tretë, në tregun global të shitjes së telefonave

Apple ka rënë në pozitën e tretë, në tregun global të shitjes së telefonave

Shitjet botërore të iPhone të Apple në Q1 kanë qenë më të ulëta sesa pritej, kryesisht për shkak të rritjeve më të larta të çmimeve, duke e renditur a ...
E keni bërë gabim: Ja si duhet ta pastroni portin e mbushjes së ‘iPhone’-it

E keni bërë gabim: Ja si duhet ta pastroni portin e mbushjes së ‘iPhone’-it

Nëse bateria e smartfonit ‘iPhone’ nuk po mbushet, kjo mund të jetë si rezultat i akumulimit të pluhuri dhe llaçit në portin mbushës. ...
Laptopi i parë shpalosës në botë, ja se si duket

Laptopi i parë shpalosës në botë, ja se si duket

Lenovo nuk po lejon që Samsung të jetë e para që sjellë pajisje teknologjike shpalosëse në fushën e teknologjisë. Gjiganti kinez i te ...
Sulmi ndaj WhatsApp’it: Si ta kuptoni a jeni prekur nga hakerat dhe çka duhet të bëni

Sulmi ndaj WhatsApp’it: Si ta kuptoni a jeni prekur nga hakerat dhe çka duhet të bëni

Përdoruesve u është thënë që të përditësojnë aplikacionet e tyre të WhatsApp për shkak të një gabimi në siguri që lejon hakerët të marrin kontrollin e ...
Thyhet WhatsApp – kështu munden hakerët t’ju përgjojnë

Thyhet WhatsApp – kështu munden hakerët t’ju përgjojnë

Hakerët kanë mundur të instalojnë në distancë një softuer për të mbikëqyrur aplikacionin e mesazheve, WhatsApp. Skandali ka pushtuar faqet e para t ...
VW fillon prodhimin e modelit të ri elektrik, ID.3

VW fillon prodhimin e modelit të ri elektrik, ID.3

Prodhuesi gjerman i automjeteve Volkswagen (VW), njoftoi se ka nisur porositë paraprake për modelin e ri elektrik ID.3, me çmim fillestar prej 30 mijë ...
1 3 4 5 6 7 26 50 / 253 POSTS