Category: TEKNOLOGJI

1 19 20 21 22 23 28 210 / 280 POSTS
Google përjashton 48 punëtorë, akuzoheshin për ngacmim seksual

Google përjashton 48 punëtorë, akuzoheshin për ngacmim seksual

Google ka deklaruar se ka laruar nga puna 48 persona, duke përfshirë këtu edhe 13 menaxherë të lartë, për shkak se akuzoheshin për ngacmime seksuale g ...
Dënohen Apple dhe Samsung, ngadalësuan me qëllim celularët

Dënohen Apple dhe Samsung, ngadalësuan me qëllim celularët

Apple dhe Samsung do të gjobiten me nga 5 milionë euro respektivisht në Itali, për “ngadalësimin me qëllim” të celularëve të tyre. Një hetim i ...
Dështime të sërishme për zbatimin e kodit +383

Dështime të sërishme për zbatimin e kodit +383

Kodi telefonik shtetëror i Kosovës +383 mund të vonojë së zbatuari në tërësi sërish. Ndonëse kanë kaluar katër muaj nga koha kur ky kod duhej të përfu ...
Kjo është ura e parë prej çeliku e printerit 3D

Kjo është ura e parë prej çeliku e printerit 3D

Ura dymbëdhjetë metërshe do të paraqitet në një panair të projektimit dhe më pas do të vendoset mbi një kanal. Ekipi i MX3D pretendon të ketë ndë ...
Samsung, detaje për Galaxy S10, hiqet veçoria karakteristike

Samsung, detaje për Galaxy S10, hiqet veçoria karakteristike

Drejtuesit kryesorë të kompanisë Samsung janë takuar kohët e fundit në Kinë për të diskutuar telefonin e ri që do të nxjerrin për përvjetorin e 10-të ...
Shqiptari që krijoi një veturë “Lamborghini”

Shqiptari që krijoi një veturë “Lamborghini”

Lamborghini nuk prodhon vetëm Italia. Një makinë unike e ndërtuar nga dëshira dhe pasioni, u prodhua edhe në Haraçinë të Shkupit. E kujt do ...
Mashtrimi i ri ndaj përdoruesve të iPhone

Mashtrimi i ri ndaj përdoruesve të iPhone

Një mashtrim i ri po merr në shënjestër përdoruesit e iPhone dhe përpiqet t'i mashtrojë ata në dhënien e informacionit të tyre të hyrjes në Apple. ...
Raportohen probleme me Google Analytics

Raportohen probleme me Google Analytics

Pronarët e webfaqeve të shumta gjithandej në botë kanë raportuar probleme me Google Analytics. Google Analytics është matës vizitash, produkt i ...
Instagrami, rrjeti social më i dëmshëm për shëndetin mendor

Instagrami, rrjeti social më i dëmshëm për shëndetin mendor

Instagrami duket një vend miqësor, një platformë fotografish, ku postimet me suksesin më të madh arrihen falë pozitivitetit që përçojnë, e ku të gjith ...
Sa km i ngelen makinës pasi ndizet llamba? Lista për disa nga makinat më të shpeshta

Sa km i ngelen makinës pasi ndizet llamba? Lista për disa nga makinat më të shpeshta

Ndezja e llambës spiune që tregon se karburanti po mbaron është padyshim pjesë e eksperiencës së shoferit. Makina të tregon se ka ardhur koha për ta ...
1 19 20 21 22 23 28 210 / 280 POSTS