Category: OPINIONE

1 24 25 26256 / 256 POSTS
Edhe për sa kohë mund të mbijetojë aleanca e Erdoganit

Edhe për sa kohë mund të mbijetojë aleanca e Erdoganit

Partia në pushtet, të mund të kërkojë zgjedhje të parakohshme parlamentare në të njëjtën kohë me ato lokale, në një përpjekje për të arritur sërish sh ...
Kriza mes Europës dhe ShBA-s po e ndryshon botën që njohim sot

Kriza mes Europës dhe ShBA-s po e ndryshon botën që njohim sot

Me shtimin e një sasie të madhe të ligësisë dhe vulgaritetit, Donald Trump nuk bën gjë tjetër, veçse ndjek rrugën e paraardhësve të tij. Dhe kështu, A ...
Sikur të merrnim pjesë edhe ne shqiptarët në kampionatin botëror

Sikur të merrnim pjesë edhe ne shqiptarët në kampionatin botëror

Në një atmosferë disi surreale, Xhaka e Shaqiri u shndërruan në dy heronj kombëtarë. Ata me shumë gjasë nuk kanë marrë ndonjëherë lëvdata sa kanë marr ...
Kroacia pesë vjet pas anëtarësimit në BE

Kroacia pesë vjet pas anëtarësimit në BE

Para pesë vitesh Kroacia u bë vendi i 28 anëtar i Bashkimit Evropian. Rruga deri në anëtarësim ishte e gjatë, por çfarë ka ndodhur në këto pesë vite? ...
Dy paradokset e Ramës për negociatat

Dy paradokset e Ramës për negociatat

Qeveria shqiptare po ndjek një strategji komunikimi kundërthënëse për t’i shpjeguar publikut shqiptar atë që ndodhi në takimin e Luksemburgut me negoc ...
Veliaj si sekser dhe aktorët si pronarë trualli

Veliaj si sekser dhe aktorët si pronarë trualli

Po pozojnë të lumtur në padijen, kompleksin e inferioritetit apo babëzinë për para, por duhet ta dinë se nesër fotot e bëra me sekserin Veliaj do t’u ...
1 24 25 26256 / 256 POSTS